Veřejná zakázka: šéfkuchař propagace zvěřiny

  • Název zakázky: Zvýšení informovanosti koncových spotřebitelů o zvěřině 2022 (dotační projekt MZe)
  • Zadavatel: Českomoravská myslivecká jednota, z.s.
  • Lešanská 1176/2 a; 141 00 Praha 4 – Chodov (doručovací adresa)
  • Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Ing. Jiří Janota, předseda ČMMJ
  • Kontaktní osoba zadavatele: Bc. Andrea Güttlerová; Tel: +420 727 828 739; e-mail: naqern.thggyrebin@pzzw.pm
  • Lhůta pro podání nabídek: 11. 4. 2022 do 14.00 hod.

Předmět veřejné zakázky:

Tvář“ projektu, zajištění gastro – prezentačních služeb. Poskytnutí časově a místně neomezenou licenci k užití „tváře“ šéfkuchaře projektu včetně receptů a jiných výstupů uvedených níže.

A1 Účinkování šéfkuchaře v 6 epizodách, předpokládaná realizace 3 epizody 05 – 06 /2022, 3 epizody 09 / 2022

 (příprava a vaření zvěřinových pokrmů)

 Požadovaný výstup:

  • účinkování minimálně v 6 epizodách včetně vytvoření receptů
  • zajištění spotřebního materiálu (zvěřiny včetně všech potřebných ingrediencí)
  • zajištění rekvizit pro natáčení (oblečení, kuchařské náčiní apod.)
  • poskytnutí časově a místně neomezené licence k autorským a osobnostním právům pro zveřejnění epizod na dobu neurčitou pro všechny veřejně dostupné mediální kanály

A2 Akce a publikace

Publikace – součinnost při tvorbě kuchařky (A5, max. 32 stran),  realizace 04 /2022

Požadovaný výstup:

  • 8-10 zvěřinových receptů včetně poskytnutí autorských práv na dobu neurčitou, na všechny mediální nosiče včetně publikace a jiných materiálů
  • zajištění jídel, food stylingu pro focení 8–10 zvěřinových receptů pro focení v místě dodavatele (předběžný termín duben ;1–2 dny focení)
  • poskytnutí časově a místně neomezené licence k autorským a osobnostním právům pro zveřejnění publikace

Akce – realizace 05–10/2022

Prezentace zpracování zvěřiny a vaření z ní na třech mysliveckých a třech nemysliveckých akcích viz. Seznam akcí

Požadovaný výstup: zajištění služeb

Veřejné akce:

  • kuchařská show na pódiu v rámci programu, vstup 30–40 min.
  • ukázky zpracování zvěřiny a vaření z ní ve stánku po celou dobu akce – komplexní zajištění
  • distribuce publikací – kuchařek

Myslivecké akce:

  • kuchařská show na pódiu v rámci programu, vstup 30–40 min.

A3 Rozhlasové spoty, dle výběru akcí, realizace 05 -08/2022

Požadovaný výstup: namluvení rozhlasových spotů,(2–3 termíny), 8 druhů spotů v délce 20 vteřin

Seznam akcí: (priorita =akce, které zadavatel upřednostňuje pro realizaci)

Akce – stánekShow Druh akce Priorita
21.  – 22. 5.21. 5.Prima Fresh festival  Plzeň, 10:00 – 20:00veřejná 
28. 5.Natura Viva, Lysá nad Labemmyslivecká priorita
3. – 4. 6.4. 6.Prima Fresh festival  Liberec, 10:00 – 20:00 veřejná priorita
11. – 12.6.11. 6.Prima Fresh festival  Pardubice, 10:00 – 20:00 veřejná priorita
18. 6.18. 6. / listopad Apetit Festival Praha, 10:00 – 20:00veřejná priorita
25. 6.Národní myslivecké slavnosti Ohrada, Hluboká nad Vltavoumyslivecká priorita
13. 8.Myslivecká Třeboňmyslivecká
25. 8.  -30. 8.27. 8.Země živitelka, České Budějovice, 9:00 -18:00veřejná / myslivecká 
3. – 4. 9.3. 9.Výstava psů Olomouc, 9:00 -18:00veřejná 
24. 9.Myslivecké slavnosti, NZM Praha myslivecká priorita
zadavatel si vyhrazuje právo na změnu akcí nebo termínu akcí

Hodnotící kritéria:

Výše nabídkové ceny.

Ostatní kritéria:

Časová flexibilita (akce s prioritou).

Komplexní zajištění.

Reference a zkušenosti s obdobným projektem.

Podmínky veřejné zakázky: viz https://www.cmmj.cz/verejne-zakazky/

Podání nabídky:

Nabídku je nutno předložit poštou nebo osobně na doručovací adresu zadavatele, popřípadě poslat elektronicky na e-mail naqern.thggyrebin@pzzw.pm

V Praze 22. 3. 2022                  Ing. Jiří Janota, předseda ČMMJ

Přejít na začátek